873ADDFE-0BE2-4721-9AFA-E6B81D41E33C
645D2BC4-C6A3-486F-A9F3-1AAB9A2850C3
IMG-4215

Perdorim ne makineri automatike . Dimensioni gjeresi 50 cm dhe gjatesi 500/1000/1500 metra.

IMG-3370

Perdorim manual . Dimensioni gjeresi 50 cm dhe gjatesi deri ne 500 metra.